Napravi pauzu, prošetaj do Vučja
Rezervacija
 
Biking

U okolini hotela Vučje nalaze se odlično obilježene biciklističke staze raznih kategorija i dužina. Na raspolaganju su Vam lake, srednje teške i teške staze duzine od 3-20 km. 

 

Od opreme raspolažemo sa rekreativnim biciklima za djecu i odrasle, biciklima za brdski biciklizam za djecu i odrasle, kacigama i dodatnim sjedištima za malu djecu. 

 

Evo nekih razloga zašto bi trebalo da vozite bicikl i uživate. 

 

1. Osjećaj slobode – Vožnja bicikla vam daje osećaj slobode koji nikako ne možete imati u automobilu. Možete da se vozite gdje poželite. 

 

2. Gubite kilograme – Riječ je o manje intenzivnom aerobnom vježbanju i odličnom načinu da gubite kilograme. Omogućava vam da ostanete u dobroj kondiciji dok obavljate svakodnevne aktivnosti. 

 

3. Koristi za zdravlje – Izmedju ostalog odlično je za srce i prevenciju srčanih oboljenja, visokog krvnog pritiska i dijabetesa, tihih ubica koje su posledica svakodnevnog životnog stila. 

 

4. Oslobadja od stresa – Ukoliko ste na poslu i van njega svakodnevno izloženi stresnim situacijama, biciklizam će vam omogućiti da smanjite stres i misli skrenete sa problema. Vježbanjem se oslobadja serotonin koji daje osjećaj dobrog raspoloženja. Nakon povratka kući, sa vožnje bicikla, iz prirode, moćićete vaše probleme da sagledate iz druge perspektive. 

 

5. Prikladno svima – Ovaj vid rekreacije može svako sebi da priušti, i u njemu uživa. Idealno da se cijela porodica zajdenički lijepo provede. 

 

6. Zabavno je – Bicikl je više puta izglasavan za najpopularniji izum u proteklih 200 godina. Jednostavno, pruža mnogo zabave! 

 

Zabavite se i učinite nešto korisno za sebe – jednostavno vozite bicikl. 

 

P.S. Ne zaboravite foto aparat! 

Naša lokacija
Podijeli ovu stranicu na
Kontakt podaci
SKI CENTAR VUČJE
Vučje bb
Crna Gora
vucje.niksic@gmail.com

Informacije na broj:
+382 (0) 67/637-049